Rent och Fint varje dag!

Biankas Städservice

Boka redan idag !

076/400-0691

Rent och Fint varje dag!

Vårt städabonnemang för privatpersoner

Timdebitering 180 kr i timmen inklusive moms och efter Rut-avdrag. körersättning inom 30 km är Gratis vi räknar från Bjuv. Efter 30 km kommer och kosta 25 kr +moms per mil (31,25kr).

Företag

Timdebitering 400 kr +moms
 Körersättning 30 kr +moms. Utgår ifrån Bjuv.

Ovan nämnda priser gäller för alla vardagar oavsett röda dagar mellan 8 januari och 22 december. från kl 07:00 - 17:00

Abonemang

Akut städning
Timdebitering 400kr + moms = 250 kr efter rutavdrag.
Körersättning per mil 60 kr +moms = 75 kr inklusive moms. Utgår ifrån Bjuv. Gäller mellan 19:00 - 07:00 vardagar, Lördag & söndag.

Timdebitering är per städare. Generell information.

En titdsindikation för hemstädning är att vi städar ca 25 kvm i timmen. Det kan variera lite från projekt till projekt och storlek samt hur lättstädat det är. Om man har husdjur eller mycket prylar spelar också roll.

Vi har kundanpassad städning. Dvs att vi anpassar städningen efter varje kunds behov. Information dokumenteras i våra dagböck- er. Informera oss eller städarna om önskemål. Vi behöver också er hjälp. Tveka inte att kontakta oss ifall något missas eller inte sköts. Vi vill bli bäst på det vi gör och behöver därför veta via er regelbundet. Annars har vi ingen möjlighet att veta hur städningen går. Vi ser det inte som gnäll utan som positiv kritik vi kan bli bättre av.

Vi försöker i den mån det går, använda oss av samma städare. Ifall Städaren är sjuk, eller är på semester och vi behöver ersätta denna med en ny städare ska ni bli informerad via sms innan städningen.

Om överenskommen bokning avbokas av kund skall det ske senast kl 10:00 vardagen innan städningstillfället.

På en persons schema.
Ifall avbokning ej skett i tid tar vi ut en avgift på 500 kr ellr 250kr efter Rut-avdrag för väntetid.

På två personers schema.
Ifall avbokning ej skett i tid tar vi ut en avgi på 1000 kr eller 500kr efter Rut-avdrag för väntetid.

Kunder på återkommande Schema.
Återkommande städning på schema kan väljas på varje eller varannan vecka. Kunder som ligger på schema men vill pausa och bibehålla sin tid, tar vi ut en avgi på 250 kr per pausat tillfälle.

Vi har inga bindningstider. Städning kan sägas upp när som helst.Fakturan kommer och skickas ut efter varje tillfälle.Vi sköter ansökningarna till skatteverket. 10 dagar netto betalning. 

Provstädning 150 kt/tim Pris efter RUT-avdrag,ink moms och städredskap!

0